Mini Rodini - Leggings Dolphin

  • 360 SEK
  • 180 SEK

Låt ditt barn matcha strandens alla snäckskal i dessa ljusrosa leggings med färgglatt delfin- och skaldjurs print. Leggingsen är tillverkade i Tencel™ lyocell m

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Mini Rodini
Dela

Låt ditt barn matcha strandens alla snäckskal i dessa ljusrosa leggings med färgglatt delfin- och skaldjurs print. Leggingsen är tillverkade i Tencel™ lyocell med lite stretch som gör de extra mjuka och sköna, och i midjan finns resår som håller de på plats. Matcha med vår Dolphin body eller t-shirt för den fulla looken.

  • 93% Lyocell 7% Elastan
  • Tillverkad i Turkiet

Detta plagg är tillverkat i en fabrik som ingår i Mini Rodinis levnadslönsprojekt. Istället för att bara betala ut minimilöner, som är nästan omöjliga att leva på, betalar vi ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj.

Tencel™ lyocell är ett 100 % biologiskt nedbrytbart material tillverkat från miljöcertifierat bok- och granträ. Processen sker i ett unikt slutet kretslopp, där inga kemikalier läcker ut i naturen, utan återanvänds för ny produktion. Lyocell kräver mycket mindre vatten och landyta i jämförelse med konventionell bomull och viskos. Förutom att vara en pionjär i textilindustrin är lyocell ett slitstarkt material som känns silkeslent och svalt mot huden.